Et lovende samarbejde

Alle vi hos Merton byder dig velkommen til et lovende samarbejde. Vi lover, at vi gerne går det ekstra skridt, der skal til for at gøre dig så tilfreds, at du også handler med os næste gang. Men først og fremmest lover vi dig, at vi altid er klar med kompetent rådgivning, et bredt kvalitetssortiment til den rigtige pris og en pålidelig levering.
 


Fra fagfolk til fagfolk

Merton er en engageret sparringspartner for nordiske producenter, designere og arkitekter, som har brug for produkter og samarbejdspartnere, der holder, hvad de lover. Så enkelt er det.

Vi arbejder især inden for indretning i ordets bredeste betydning. Det vil sige, at vi er sparrings- og samarbejdspartner for virksomheder inden for køkken, bad og garderobe, butiksinventar, bådindretning, messer, kontor- og hotelindretning samt alt fra kiste- til kulisseproducenter.

Bredt sortiment

Vores produktsortiment går fra råplader af spån og MDF til komponenter, laminater og finerede plader samt designede produkter med beton-look, metal-look, murstens-look, digitaltryk, højglans og nye, spændende løsninger inden for letvægtsplader i lette træsorter eller med skumfyld.

Hertil kommer flexible aluminiumsprofiler, træprofiler, bordplader samt kantbånd og foldeskuffer samt diverse skuffeudtræk og halv- og helfabrikata efter ønske. Og så er du altid velkommen til en god snak om specialløsninger.