Menneskerne

De rigtige services, produkter og priser er afgørende for Mertons succes. Alligevel er det Mertons medarbejdere og hele ånden i virksomheden, som vores kunder oftest fremhæver som den vigtigste ingrediens i samarbejdet.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led. Derfor er vi meget glade for at kunne sige, at alle hos Merton lever op til virksomhedens stærke værdigrundlag, der har præget virksomheden lige fra starten af.


Nærvær, begejstring og overskud

Når du kommer ind ad døren eller møder os i telefonen, vil vi gerne have, at du kan mærke, at vi er der. Vi er klar til at hjælpe dig med alle vores ekspertiser eller klar til at henvise til andre med specialviden.

Vi tror, du vil opleve en smittende begejstring for opgaverne - og er sikre på at du får gavn af det overskud til at tænke ud af boksen og få nye ideer, som kendetegner vores rådgivning.

For os er nærvær, begejstring og overskud således meget mere end ord. Det er rodfæstede værdier, som vi måler os selv på – og brændende ønsker, at du vil måle os på. Det sikrer, at vi altid arbejder målrettet på, at du føler dig godt tilpas, får en god rådgivning og oplever os som en samarbejdspartner med overskud til at smile, som sætter sig grundigt ind i dine udfordringer.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os på mail, sms, chat, telefon - eller bare komme og besøge os.