Historien om Merton

Merton blev stiftet i 1987 under navnet Merton Import & Agentur. Forretningsgrundlaget var allerede dengang behovet for et serviceminded og fagligt velfunderet bindeled mellem dygtige tyske leverandører og anerkendte danske industrivirksomheder. Lige fra starten af var Merton således garantien for en gnidningsfri samhandel og et iderigt samarbejde på tværs af landegrænser.

Organisk vækst

I dag er hovedparten af leverandørerne fortsat tysktalende, mens kunderne kommer fra hele Skandinavien. En udvikling som tog fart, efter selskabet gik fra at være personlig ejet firma, som omdannes til et aktieselskab (i 1991) og flyttede til sit nuværende domicil i Silkeborg (i 2005).

Bredt sortiment

I 2009 blev virksomheden overtaget af fem medarbejdere, der har fastholdt virksomhedens fokus på kvalitetsprodukter, pålidelig service og god faglig rådgivning. Gennem årene har Merton opbygget et bredt produktsortiment, der i dag består af rå eller melaminbelagte plader, komponenter, laminater, finerede plader, letvægtsplader og forskellige designprodukter samt alle mulige og umulige former for kreative overflader.

Nærvær, begejstring og overskud

Virksomhedens vækst er sket i et støt tempo, så både sjælen og kvaliteten er fulgt med hele vejen – og alle medarbejdere er fortsat tro mod virksomhedens værdier og principper, der ikke har ændret sig nævneværdigt gennem årene:
Nærvær, begejstring og overskud lyser fortsat ud af Mertons medarbejdere.