Certificering

Den tryghed og sikkerhed, der følger med certificeringer og godkendelser, er vigtig for ethvert samarbejde. Endnu vigtigere er imidlertid den holdning til mennesker, miljø og ressourcer, der ligger bag. Merton arbejder derfor målrettet på at sikre, at alle produkter, vi sælger, er certificerede og som et minimum lever op til branchens standarder og forbrugernes forventninger. Ikke bare i dag – men også i fremtiden.

Klik her for PEFC certifikat  

Klik her for FSC certifikat

AAA

Også på den økonomiske side er tryghed og sikkerhed vigtig. Derfor er Merton drevet efter princippet om altid at være selvfinansierende og undgå at investere i fast ejendom og store lagre. Dette har sammen med godt købmandskab og en portion snusfornuft gjort, at Merton har lavet overskud lige fra starten i 1987 og de seneste mange år er blevet tildelt en AAA-rating.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.