Hop til indhold

Den helt rigtige løsning

Merton er specialister i den rigtige løsning indenfor et bredt program af alt fra rå plader til komponenter af møbler, indretning, inventar til kister.
Vi har fokus på kvalitetsprodukter, pålidelig service og god faglig rådgivning. Sammen med dig finder vi den løsning, der passer bedst til dit projekt.

Painovo Softtouch 04 Front

Hos Merton har vi højt til loftet

Vi er en samling nytænkende mennesker med en stor viden indenfor overflader, produktion, udvikling samt nye muligheder. 

Vi er ikke bange for at prøve noget nyt og sammensat med vores mange års erfaringer, skaber det en grobund for spændende muligheder for vores samarbejde. 

Dialog og Kundetilfredshed

En god og fortrolig dialog er meget vigtig for os. En god dialog fra start til slut, er vejen til de bedste resultater hos Merton. 

At finde den rigtige løsning kræver at vi lytter til dit behov. Når vi kender dit behov og dit projekt, kan vi i samarbejde afdække mulighederne og derfra finde den løsning der skaber det bedste resultat for dig. 

Derfor gør vi meget ud af forarbejdet, at lære dig, din virksomhed og dit projekt at kende.
Vi tager alle forespørgsler seriøst og inden vi kan give et seriøst tilbud, skal vi kende din opgave. Derfor starter vores samarbejdet lige fra den første samtale. 

På denne måde mener vi også hos Merton, at vi skaber den bedste Kundetilfredshed, en kerneværdi som er vigtig for os. Hos Merton vægter vi kundetilfredshed meget højt, og forstår vigtigheden i at lytte til kundens input og feedback. Hos Merton arbejder vi kontinuerligt på at overgå kundens forventninger og opbygge langvarige partnerskaber baseret på god dialog, tillid, faglig rådgivning og dermed - succes.

Kort sagt er Merton god dialog, pålidelig service og god faglig rådgivning omfavnet af nogle stærke produkter, som skaber de helt rigtige resultater for dig. 

 

Frits

Lad os tage en snak idag

Lad dig blive inspireret

Bliv klogere på vores sortiment i vores vidensdatabase og bliv inspireret på overflader og materialer.