Hop til indhold

Vores samarbejdspartnere

Hos Merton finder du nøglen til branchens mest kompetente producenter indenfor træ og industri. Siden 1987 har vi finpudset processer, strømlinet leverancer og bidraget til udviklingen af innovative produkter og løsninger. Vores samarbejde står for pålidelighed, konkurrencedygtige priser og kvalificeret feedback på dine henvendelser. Dette har gjort os til en betroet partner for mange, som ser Merton som deres eksterne indkøbs- og logistikafdeling.

Abet Logo

Abet Laminati

Abet er en af verdens absolut førende producenter af designrigtige og dekorative laminater samt kompaktlaminater. 

Bluefiber Logo (1)

bluefiber

bluefiber er leverandør på smart akustisk teknologi. De producerer polyesterbaseret højteknologi akustik produkter i Tyskland.
bluefiber skiller sig ud med deres omfattende ekspertise inden for polyesterfibre og akustik. De tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige anvendelser, herunder i byggebranchen og til tekniske isoleringsmaterialer. Deres produkter er ideelle til at skabe et roligt miljø i kontorer, offentlige bygninger og industrielle omgivelser.

DDL Logo Drevodovlide

DDL

DDL er en fleksibel og konkurrencedygtig leverandør af rå og melaminbelagte møbelkomponenter. 

Formaplan

Formaplan

Formaplan er den førende leverandør inden for møbelkomponenter i melamin, finer, laminat, folie, lakerede emner samt folierede skuffer. 

Imi LOGO

imi surface design

imi surface design er leverandør af innovative og spændende designløsninger som bl.a. imi-beton, imi-rust, træ og sten. 

Kaindl

Kaindl

Kaindl er den innovative, kreative og kompetente producent af MDF- og spånplader, melaminbelagte plader, finerede plader, laminater, bordplader, opspændte laminatplader og postformede møbelkomponenter. 

Kronospan Logo

Kronospan

Kronospan er verdens førende pladeproducent, som producerer spånplader, MDF plader, HDF plader, OSB plader, melaminbelagte plader, laminater, opspændte laminatplader, bordplader og kompaktlaminater. 

MKT Logo

MKT

MKT er den kompetente leverandør af ABS-, PP- og PVC kanter. 

Multiprofil

MultiProfil

MultiProfil er leverandør af omviklede profiler med folie og finer på MDF, træ, plast og metal. 

Logo Organoid R Natural Surfaces 2023 Brown (1)

Organoid®

Organoid® er vores samarbjedspartner på dekorative laminater. Deres laminter er kendetegnet ved deres naturlighed og ægthed. De giver en ny oplevelse af naturlige råvarer gennem alle sanser, da overfladen er ubehandlet og de duftende overflade dermed bevares.

Pyrus Panels

Pyrus Panels

Pyrus Panels udvikler og producerer materialer og produkter i overenstemmelse med standarderne for moderne lette og stabile konstruktioner. De er producenten på vores lisocore® plader. 

Panespol Logo

Panespol

Panespol er leverandør af meget spændende og inspirerende rustikke stenvægspaneler. 

REME Logo 2

REME

REME er en stærk og specialiseret leverandør af skuffeudtræk i høj kvalitet. 

Logo Richter Comp En LOGO

Richter akustik & design

Richter akustik & design er leverandør af innovative og spændende designløsninger som bl.a. akustik-letvægtsplader, stenfiner og brandhæmmende plader. 

Rosskopf Partner Logo 2

ROSSKOPF + PARTNER AG

ROSSKOPF + PARTNER er en højt specialiseret og innovativ leverandør af specialdesignede inventar og møbelløsninger i kompositmaterialer og i Silestone og Selatec. 

SIBU Logo Black Background 1024X576 1

SIBU DESIGN

SIBU DESIGN er en leverandør der specialiserer sig i fremstilling af designpaneler, som kombinerer skønhed og funktion ved at integrere forskellige materialer. De producerer designelementer af høj kvalitet, der skaber unikke rumoplevelser.

Sprela Logo

Sprela

Sprela er en stærk producent af bordplader, postformingelementer og vinduesplader, samt opspænding af laminatplader og komponenter i kompaktlaminat. 

SUN WOOD By STAINER Logo 2

SUN WOOD

SUN WOOD er den innovative leverandør på spændende rustikke overflader og printløsninger. 

SWL

SWL

SWL er specialisten og en særdeles stærk leverandør af møbelplader, letvægtsmøbelplader og sandwichkonstruktionsplader. 

Unilin

Unilin

Unilin er den specialiserede producent af MDF plader, hvor der er skærpede krav til brandsikkerhed og fugtige miljøer.