Stenvægspaneler

Merton A/S tilbyder i samarbejde med den spanske producent Panespol mange spændende og rustikke muligheder inden for imiterede stenvægge. Vi kan tilbyde et bredt udvalg med mange overflader og strukturer. Her er der virkelig mulighed for at lege med kreativiteten. 

Panespol stenvægspaneler er baseret på et polyurethanprodukt, som er belagt med en overfladebehandling. Pladen er meget let og har samtidig en høj styrke, det gør produktet interessant til mange forskellige formål. Panespol er et økologisk produkt. Produktet har gode lydisolerende egenskaber, som forhindrer spredning af lydbølger. Produktet er ligeledes særdeles fugtbestandigt på grund af massens vandtæthed.

Overfladen på Panespol pladen er B1-certificeret. Produktet er slidstærkt og uskadeligt for mennesker. Det er modstandsdygtigt overfor syrer, saltvand og industrielle gasser. Montage af pladerne er let og hurtig. Ved de fleste plader er der behov for forskellige former for farvepigment og fugemasse. Montage af pladerne kræver ikke noget specialværktøj og kan let udføres af én person. Formatet på pladerne kan variere. I de fleste tilfælde dækker en plade mellem 0,85-0,95 m². Specielle formater kan produceres på forespørgsel.

Kontakt venligst Merton A/S for at høre om de mange spændende muligheder.