Kompositplader

I samarbejde med vores leverandørpartnere, Rosskopf + Partner AG kan vi tilbyde jer et sortiment med tre eksklusive overfladematerialer.

Mineralmaterialet

Dette materiales utrolige muligheder fascinerer igen og igen: Den homogene, optisk fugefri overflade, spændende lyseffekter og frem for alt den grænseløse formbarhed gør hele tiden kreative arkitekters design mere og mere spektakulært.

Æstetiske egenskaber
- 3-dimensionelle designmuligheder
- Uendelige, fugefri overflader
- Gennemsigtighed

Rosskopf + Partner AG forarbejder mineralmaterialet på sine fabrikker i Hennersdorf og Schlotheim i Tyskland. Her er håndværksmæssig kunnen en århundredlang tradition, og resultatet er en fremragende kvalitet, som du vil blive begejstret over.


 

 

 

Kvartssten

Hvor mulighederne med naturlige stenmaterialer hører op, anvendes oftere og oftere kvartssten. Det imponerende farvespektrum går fra naturlige stennuancer til kulørte trendfarver. Overfladen er altid stenhård, ridsefast, let at vedligeholde, hygiejnisk og frem for alt et glansfuldt højdepunkt.

Æstetiske egenskaber
- Elegant højglansoverflade
- Stor farvenøjagtighed, som ikke kan opnås med natursten

Forarbejdningen af kvartssten ligner meget forarbejdningen af natursten: Hos Rosskopf + Partner AG forarbejdes kvartssten med en industrivirksomheds præcision og ud fra specialiserede ingeniørers omfattende knowhow om konstruktioner. Det giver dig mange fordele: fra det mest rationelle fixmål til den – også i miljømæssig henseende – nøje gennemtænkte proces. Resultatet er perfekte overflader i en fremragende kvalitet.

 

Porcelænskeramik Selatec®

Dette materiale er et mesterværk af moderne ingeniørkunst: Porcelænskeramik er et særdeles hårdt materiale, som derfor er optimalt til anvendelse på steder, hvor det dagligt går hårdt for sig. Arkitekter elsker materialets robusthed og ikke mindst den smukke matte overflade og den behagelige fornemmelse ved berøring.

Æstetiske egenskaber
- Højkomprimeret, homogen overflade
- Yderst behagelig fornemmelse ved berøring

Mange designs ser simpelthen bare mere rigtige ud med en mat overflade end med højglans. På grund af porcelænskeramikoverfladens ekstreme hårdhed og den deraf følgende ridsefasthed ser overfladen også efter mange års brug lige så fin ud som den første dag.