Nye ansigter hos Merton A/S til styrkelse af salgssiden

Kaj Busgaard er pr. 1. november 2017 ansat hos Merton A/S som Area Sales Manager i Danmark.

 kaj

Kaj har i mange år arbejdet med salg Business til Business i forskellige brancher, bl. a. med forskellige former for byggematerialer. Han er vant til at arbejde med projektrelaterede opgaver, som er komplekse. Han har en årrække været marktingchef hos Casco Nobel og brugt sine kreative evner til opbygning af messestande og udstillinger.
Kaj kommer med inspiration og nye idéer fra andre brancher og vil derfor være endnu et aktiv for Merton, som herved skærper sin profil som en betydende leverandør af pladematerialer, komponenter og designprodukter til blandt andet indretnings- og byggeindustrien yderligere.
 

Kurt Nielsener er pr. 1. november 2017 ansat hos Merton A/S, Silkeborg som Area Sales Manager i Norge og Danmark.

kurt

Kurt har i en årrække arbejdet indenfor møbel- og interiør branchen, Han har stor erfaring med B2B salg samt projektstyring og har senest været selvstændig indenfor sourcing, design, og salg.
Kurt har en solid baggrund indenfor B2B og har et bredt kendskab til møbelbranchen, og vil derfor være endnu et aktiv for Merton, som herved skærper sin profil som en betydende leverandør af pladematerialer, komponenter og designprodukter til blandt andet indretnings- og møbelindustrien yderligere.

Kaj og Kurt glæder sig til at møde sine kunder og høre om deres ønsker og projekter.