Nye ansigter hos Merton A/S til styrkelse af salgssiden

Søren Wolff er pr. 1. april 2016 ansat hos Merton A/S som Area Sales Manager i Norge og Danmark.

soeren_wolf

Søren har gennem en årrække arbejdet indenfor gulv- og trælastbranchen, inden han i 2013 blev selvstændig gulvsælger bl.a. som agent for det hollandske firma Flamingo Parket. Søren tiltrædelse hos Merton er sket på baggrund af virksomhedens salgsstrategi, og er blot et af flere tiltag i bestræbelserne på at styrke sælgerstaben i både DK og resten af Skandinavien.

Søren har en solid baggrund i B2B forretninger, og vil derfor være endnu et aktiv for Merton, som herved skærper sin profil som en betydende leverandør af pladematerialer, komponenter og designprodukter til blandt andet indretnings- og byggeindustrien yderligere.

Torben Stanell er pr. 1. april 2016 ansat hos Merton A/S, Silkeborg som Area Sales Manager i Sverige og Danmark.

torben

Torben har i en årrække arbejdet indenfor for både kontor- og køkkenbranchen, og har stort kendskab til projektstyring og B2B handel. Torben kommer senest fra et job som butikschef hos Vordingborg Køkkenet, og har tidligere arbejdet hos Kinnarps DK, EFG Partner samt av Form.

Med sin tiltrædelse hos Merton er Torben en vigtig brik i virksomhedens bestræbelser på at styrke sælgerstab i både DK og resten af Skandinavien. Med sin brede erfaring indenfor hovedsagelig kontor- og møbelbranchen ses Torbens ansættelse som en skærpelse af virksomhedens profil som en betydende leverandør af pladematerialer, komponenter og designprodukter til blandt andet indretnings- og møbelindustrien.